Social Media Marketing

Alba Connect
E skaduar

Kërkohen 2 praktikant/e për Social Media Marketing në Departmentin e Marketingut. 

Përshkrimi i pozitës:
Të bëjë ideimin, pregaditjen dhe përcjelljen e kampanjave të marketingut në rrjetet sociale. Puna është 3 orë në ditë, 3 ditë të javës. Praktika zgjatë 1 muaj dhe në fund lëshohet çertifikata e pjesëmarrjes. Pas përfundimit të praktikës mund të ofrohet mundësia për punësim me pagë. Konkursi është i hapur deri më 15 Korrik 2020.

Alba Connect SH.P.K:
   • Kompani serioze me bazë stabile në treg
   • Kontratë të rregullt në përputhje me ligj
   • Mundësi në ngritje profesionale
   • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
   • Staf serioz dhe i respektueshëm
   • Orari: 3 ditë pune në javë (3 orë në ditë)

Përgjegjësitë:
   • Projekti i kampanjave për rrjete soimciale nga faza e ideimit deri te realizimi dhe përcjellja e performancës
   • Studimi i trendeve të fundit në rrjetet sociale

Kushtet:
   • Kreativitet dhe origjinalitet në punë
   • Vullnet, gatishmëri, ambicje, vet-iniciativë
   • Shkathtësi të mira komunikuese
   • Përvojë në përdorimin e shërbimeve si Facebook, Instagram, Snapchat, etj.
   • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
   • Korrektësi dhe mirësjellje në punë
   • Mosha 18-25 vjeç

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  marketing@albaconnect.com  
Viber/WhatsApp:  +38349972700
Web:  www.albaconnect.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel