Specialiste per thonje dhe depilim

Salloni Arta
4 ditë të mbetura

Salloni Estetikes Arta Nails adr. Rr. Gazmend Zajmi te komp Pika Exlusive ne Bregun e Diellit Prishtine -  shpall konkurse pune per 2 pozita te punes :

- njera si specialiste ne sektorin e  thonje dhe

-  tjetra ne sektorin e depilimit 

kandidatet e interesuara me pervoje pune te lajmerohen ne numrin e telefonit 049353929 viber ose whatsapp

Ju mirepresim te jeni pjese e stafit te sallonit tone te ngrohte dhe shume mikeprites me nje pervoj shume vjecare 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel