Staf estetik - mjekësor (Infermiere, mjek)

Kompania: Eclat Institut de Beaute
Pozita: Staf estetik - mjekësor (Infermiere, mjek)
Qyteti: Prishtinë
 

Jemi në kërkim të një përsoni që vjen nga fusha e estetikës mjekësore, me licencë përkatëse, që do jetë i angazhuar me orar të plotë.

 

Përshkrimi i detyrave:

 • Do të kryej trajtimet estetike profesionale që kinika ofron
 • Do të kryej konsultimet me klientë për shërbimet apo produktet specifike që klinika ofron
 • Do të këshilloj dhe asistoj në procesin e shitjes së produkteve SkinCare që klinika ofron
 • Orari do të jetë i plotë, kandidatja nuk duhet të ketë angazhime pune tjera
 • Preferohet profesioniste nga gjinia femrore

 

Kriteret:

 • Diploma dhe certifikimet përkatëse në fushat përkatëse
 • Përvoja e punës në fushën e estetikës mjekësore është përparësi e madhe
 • Të jetë komunikative dhe të ketë aftësi prezentuese
 • Aftësi të mira organizative dhe komunikuese
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura

 

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese në adresën e e-mail-it: eclat.institut@gmail.com

Shpallja ka skaduar