Teknik Mekanikes

Intercoop Group SH.K.P
16 ditë të mbetura

KONKURS  PËR VENDE  TE REJA TË PUNËS

Kompania Intercoop Group sh.p.k. Pejë, shpall konkurs për këto vende te lira pune : 

  • 1 vende Mekanik i Makainerisë.


Kandidatet e interesuar për pozitën Mekanik I Makineris duhët të plotësojn këto kushte:                                                                                                                                                                      
- Pergaditja e lartë shkollore,

-Njohuri në servisimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të prodhimit në Fabrikë.

- Përvojë pune të ngjajshme se paku 1 vitë; 

Afati i konkurimit, zgjatë  prej 12.01.2022 deri 11.02.2022

Të gjithë të interesuarit munde ti dorëzojnë aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal në zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej orës 10:00-16:00,

Gjithashtu  mund të dërgoni CV në  email adresen: punesimi@intercoop-group.com ose të kontaktoni në nr e tel.039 431 991

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel