Teknik të ashensorëve, Teknik të ngrohjes qëndrore, Ndihmës teknik

Ejona Sh.P.K
E skaduar

Konkurs pune për:

1) Teknik të ashensorëve / liftave - Prishtinë, Pejë, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
2) Teknik të ngrohjes qëndrore - Pejë & Prishtinë (2 pozita)
3) Teknik i elektroinstalimeve - Pejë & Prishtinë (2 pozita)
4) Ndihmës teknik - Pejë, Prishtine, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
 

Kualifikimet:

1) Përvojë pune në laminë e ashensorëve

2) Përvojë pune në Ngrohje dhe Klimatizim
3) Përvojë pune në instalime elektrike

4) Njohuri e përgjithshme të instalimeve

- Aplikantët e paisur me patent shofer kanë përparësi.
 

Përgjegjësitë:

1) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve 

2) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes

3) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i elektroinstalimeve

4) Ndihmës i ekipeve të ashensorëve dhe të ngrohjes & ftohjes
 

Të interesuarit të kontaktojnë përmes email-it ose numrit kontaktues. 

Kontakti:

ejona@ejona.com

049137987

Shpallja ka skaduar
adform-pixel