Teknik/e në thurje me materiale

Kompania PRO Home Design është kompani e themeluar në vitin 2021 veprimtaria e të cilës i përket fushës së përpunimit të drurit, metaleve, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi. 

Ne jemi në kërkim të punëtorëve të motivuar që të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: 

Teknik/e në thurje me materiale 

 

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Thurje me materiale në kornizat të metalit, aluminit, hekurit, drurit dhe plastikës ; 
  • Zbatimi i planit dhe detyrave të përcaktuara nga eprori;
  • Përfundimi I detyrave në kohë dhe me cilësi;
  • Zbutja e papërsosmërive;
  • Kryerja e kontrolleve të cilësisë në porositë e përfunduara;
  • Pastron zonën e punës sipas standardeve të kompanisë;

 

Kualifikimet

  • Eksperienca e punës nuk është e domosdoshme;
  • Aftësi në punë dore;
  • Aftësi për t’u përmabjtur afateve kohore të përcaktuara nga eprori;
  • Dëshirë për të punuar në thurje dhe prodhim;

 

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin 045/268-695

Data e fundit për aplikim : 28.01.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel