Teknolog Ushqimor

Qumështorja Ajka
12 ditë të mbetura

Kerkohen teknolog ushqimore, të cilet do të asistojne në  perpunimin e qumshtit dhe prodhimin final te produkteve.

Përparesi kanë ata persona te cilet kane eksperience te mëparshme.

 

Apliko për këtë pozitë