Telefoniste

Hajde
10 ditë të mbetura

Hajde Food Delivery shpall konkurs për një pozitë pune:

Telefonist-e

Përgjegjësitë dhe detyrat e punes:

  • Të kontaktoj me klientët për konfirmimin e porosive
  • Të ketë mirësjellje me klientet gjatë komunikimit
  • Ti njof mirë adresat dhe lokacionet ne qytetin e Prishtinës
  • Merret me kordinimin e shoferave ne porosi
  • Rroga bazë është 450€
     

Kërkesat:

  • Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjajshme.
  • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim.
  • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune.

 

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit:info@hajde.market ose ne viber ne nr +383 48 484 701

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel