Tornitor

IMK – Industria Metalike e Kosovës operon në Ferizaj si pjesë e Mabetex Group dhe është fabrikë moderne me makineri të automatizuar me një kapacitet të plotë mujor për struktura metalike e cila ofron prodhimin e strukturave metalike (objekte komerciale, objekte indsutriale, ura, lartëpërques, stadiume si dhe projektim civil dhe industrial).

IMK sot ka një kredibilitet të kompanive prodhuese me potencial serioz në Evropë, duke ju ofruar blerësve çmimet më konkuruese në treg, cilësi, profesionalizëm dhe shpejtësi në kryerjen e punëve.

Në bazë të nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në Repartin e Konstruksioneve Metalike, IMK më datë 02.03.2023 shpall konkurs pune:

Pozita e punës: Tornitor

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Njohuri të mira të Tornos dhe makinave metalogdhendëse,
  • Përvojë pune dhe
  • Të jenë në gjendje të punojnë jashtë orarit nëse kërkohet.

 

Përvoja dhe kualifikimi:

  • Shkollimi mesëm;
  • Aftësi organizative;

 

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese;
  • Kontratë afatgjate dhe
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional përmes trajnimeve të ndryshme.

 

Procedura e aplikimit:

Inkurajohen të aplikojnë kandidatët që plotësojnë kushtet e mësipërme.

Të gjithë kandidatët e interesuar për punë mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën yllshabani@imk-ks.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel