Transporter në kategorinë B

AZTECH
16 ditë të mbetura

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

 Transporter në kategorinë B
 

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
  • Preferohet përvojë pune relevante,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
  • Leje e vozitjes kategoria  B,  
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.


Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës, 
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional dhe 
  • Pagë konkurruese


Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 20.02.2023

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel