Gjermanofolës

Baruti AG
12 ditë të mbetura

Vënde të lira për gjërmanofolës

Projekti: INBOUND

Baruti është në rritje të kuadrit të punëtoreve gjërmanofolës te nivelit C1, për njërin prej klientëve tanë ndërkombëtarë.

 

Tre të parët që do të punësohen, do të jenë fitues të shumës 100€!

 

Gjatë takimit, do t’ju njoftojmë edhe për bonuset tjera shtesë të vazhdueshme.

 

Pozita e hapur: Agjent/e udhëtimesh

Orari i punës: 08:00 – 22:00, e hënë - e diele (me turne)

Vendndodhja: Prishtinë

Fillimi i punës/trajnimit: 31.MAJ 2021

 

Nëse besoni se jeni kandidati/ja i/e duhur, dërgoni CV tuaj në job@baruti.ch | ose mund të telefononi në: 038 660 660.

-Për më shumë, ejani dhe na vizitoni direkt në zyret tona!

Mirëpresim aplikimin tuaj!

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel