Video Editor/e - Animator/e

VM StudioPro
9 ditë të mbetura

Video Editor/e - Animator/e

Vorbulla Media Solutions është në kërkim të nje Video Editor/e - Animator/e

Kërkesat:

Njohuri në Adobe After Effects dhe Adobe Premier Pro

Shkathtësi, përpikëri dhe kreativitet në punë.

 

Ju lutem dërgojeni CV në info@vorbulla.com

Për më shumë informata kontaktoni në 044407 456

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel