Video Editor

TV ALB
15 ditë të mbetura

TV-ALB është në kërkim të kandidatëve për pozitën e mëposhtme në Pejë: 


Video Editor ( Adobe Premiere/After Effects ). 


Kandidatët duhet të kenë njohuri profesionale në fushën specifike. Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre dhe një letër të shkurtër prezantuese në email-en: valon@tvalb.com.  
Për më shumë informata telefononi në numrin 049-481-821, dhe përmes Viber/WhatsApp në +377-44-404-718.  


Pas dërgimit të aplikacionit tuaj, departamenti i burimeve njerëzore në kompaninë tonë do shqyrtoj me kujdes kredencialet tuaja dhe mandej do informoheni për fazën e dyte të këtij procesi, dhe në fund, vendimin përfundimtar.  


TV-Alb ofron mundësi zhvillimi profesional, ambient të këndshëm pune, ekip miqësor, dhe kontratë sipas ligjeve në fuqi.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel