Vozitës

KAJMAK shpk
E skaduar

Vozitës - Depo

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Transportimi mallrave të ngrira ushqimore brenda territorit të Kosovës.
  • Është përgjegjës për mirëmbajtjën dhe gjendjën teknike të automjetit sipas rregullave të kompanisë.
  • Kryen edhe punë tjera të cilat i kërkohen nga personat kompetent.
     

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

  • Të posedoj patentë shoferin valid në kategorin C1-C, përparësi(C).
  • Preferohët të ketë së paku 3 vite përvojë të punës si vozitës në kategorinë respektive.
  • Të posedojë së paku shkollimin e mesëm.
  • Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.

 

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mail adresës: b.njerzore@kajmakfood.com

Shpallja ka skaduar