Vozitës

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Prishtinë, rruga “Magjistralja Prishtine Ferizaj”, pn. Llapnaselle–është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitën: 

 • VOZITËS (KAT. C)  
   

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS:

 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik  kur e drejton atë
 • Transportimi i mallit  në tërë territorin e Kosovës
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punësKUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • E domosdoshme përvojë në vozitje
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Patente Shoferi - Kategoria "C"

   

Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com ose personalisht në zyrat e kompanisë në adresën e lartëcekur.  

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel