Vozitës

FIFLOAR NT
E skaduar

NT FIFLOAR - Ferizaj shpall

Konkurs per Nr 1 Vozitës per Rajonin: Ferizaj      

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 

- Transportimi mallrave ne territorin e Ferizaj-it.

- Është përgjegjës për mirëmbajtjën dhe gjendjën teknike të automjetit sipas rregullave të kompanisë.

- Kryen edhe punë tjera të cilat i kërkohen nga personat kompetent.

 

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

 

- Të posedoj patentë shoferin valid në kategorin “B” 

- Preferohët të ketë së paku 3 vite përvojë të punës si vozites ne fushen e transportit te mallrave

- Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.

 

CV tuaja mund ti dergoni ne kete adrese me poshte:

fifloar@hotmail.com
 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel