Vozitëse

Express Store
E skaduar

                                                KONKURS PUNE 

Pozita:Vozitëse

Vendi: Pejë

Lloji:Orari i plotë i punës

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Preferohet përvojë pune paraprake

- Aftësitë shkëlqyera komunikimi 

- Patentë Shoferi Kategoria B

 

Kërkesat:

  • Diplomë e Shkollës së Mesme
  • Përvojë paraprake pune
  • Fleksibilitetnë orar dhe gadishmëri efektive për punë

 

Ju përfitoni:

  • Saktësi në pagë
  • Sigurim Shëndetësor
  • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
  • Rekreacion

 

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve teshitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  të  zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

 

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 17.01.2023 deri me 04.02.2023.

Shpallja ka skaduar