27collective po kerkon web developer me eksperience

 

4+ vjet eksperience me PHP dhe Javascript

Eksperience ne Wordpress development

 

Bonus:

Eksperience me Vue JS ose React JS

 

Vendi: Prishtine

Pozita eshte full time. 

Pagesa sipas marreveshjes dhe kualifikimit.

Ju lutem ne aplikim bashkangjitni shembuj te punes tuaj.

 

Email per aplikim

arian@27collective.net

Shpallja ka skaduar