Web Developer

TV ALB
E skaduar

TV-ALB është në kërkim të kandidatëve për pozitën e mëposhtme në Pejë: 

Front-end Web Developer. 

Kandidatët duhet të kenë njohuri profesionale në fushën specifike.

Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre dhe një letër të shkurtër prezantuese në email-in valon@tvalb.com.
Për më shumë informata telefononi në numrin 049-481-821, dhe përmes Viber/WhatsApp në +377-44-404-718

Pas dërgimit të aplikacionit tuaj, departamenti i burimeve njerëzore në kompaninë tonë do shqyrtoj me kujdes kredencialet tuaja dhe mandej do informoheni për fazën e dyte të këtij procesi, dhe në fund, vendimin përfundimtar. 

TV-Alb ofron mundësi zhvillimi profesional, ambient të këndshëm pune, ekip miqësor, dhe kontratë sipas ligjeve në fuqi.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel