Zhvillues i databazave - SQL

PRIMEX
E skaduar

Primex kërkon një sql developer për të i’u bashkuar ekipit tonë të zhvillimit në Fushë Kosovë. Ne po kërkojm një SQL zhvillues për të krijuar pyetsor (qyery), view dhe procedura nga të cilat do të ndërtojm raporte të kostumizuara në mënyrë që ta rrisim produktivitetin e programave tona.

Kompania Primex është përfaqësuese e firmave të veta:

 1. Fabrika e prodhimit të mobiljeve “Home Concept” që gjendet në Poloni. Link: https://home-concept.pl/
 2. Kompanitë “FORESTDREAM”, “HOMETREND” dhe “HOMEFACE” që gjenden në Gjermani e që merren me shitjen e mobiljeve në të gjithë Europën.


Primex merret me: planifikimin e prodhimit, organizimin e shitjes me shumicë dhe pakicë në të gjithë botën, organizimin e logjistikës, e-commerce, B2B, B2C, costumer care.

Primex gjithashtu merret edhe me: financa, dizajn, social media, development, IT services. 

Jemi staf I ri dhe në rritje. Stafi jonë prej afro 30 personave bashkpunon me partnerët tanë europian në shumë gjuhë dhe shumë shtete!

Për të kompletuar ekipin tonë, ne kërkojmë një person të pasionuar që të i’u bashkangjitet ekipit tonë.

Përgjegjsitë dhe detyrat:

 • Zhvillimi i zgjidhjeve cilesore, të ndryshme tek bazat e të dhënave
 • Zhvillimi, zbatimi dhe optimizimi i view-ve, procedurave dhe funksioneve
 • Rishikmii dhe interpretimi i kërkesave të vazhdueshme për raporte të ndryshme
 • Hulumtimi/ekstaktimi i të dhënave të ktë dhënave të kërkuara
 • Ndërtimi i raporteve të përshtatshme dhe të dobishme
 • Analizimi i SQL pyetsorëve (queries) ekzistues për përmirësime të performancës
 • Sygjerimi i pyetsoreve të ri


Kualifikime:

 • Të ketë njohuri solide lidhur me bazat e të dhënave, krijimin e tyre dhe ekstraktimin/shkrimin e pyetësorëve të ndryshëm me teknologjitë si: MS SQL SERVER, PostgreSQL, MariaDB.
 • Të ketë njohuri solide lidhur me: view-të, store procedure-at dhe funksionet nga bazat e të dhënave.
 • Njohuri bazike në krijim e planeve të mirmbajtjes për bazat e të dhënave si backup i bazave të të dhënave.
 • Njohuri bazike ne detyrat e restore (rikthim) të bazave të të dhënave nga backup-at ekzistues
 • Njohuri ne servie të MS SQL SERVER
 • Njohurit bazike me gjuhët tjera si nga backed si: PHP C# janë bonus.
 • Njohuri bazike në Git
 • Të ketë motivim për të krijuar softuer me cilësi të lartë
 • Aftësi hulumtuese në web
 • Gatishmëri për të bashkpunuar me anëtarët e tjerë të ekipit
 • Njohuri dhe komunikm i mirë në gjuhën Angleze


Kandidatët të cilët kanë përparsi:

 • Kandidatët të cilët prezantojnë projektet e tyre
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në IT (sistem administrim, rrjeta - bonus)
 • Njohuri në gjuhën Gjermane (bonus, jo obligative)


Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Mundesi zhvillimi dhe avansim në pozitë
 • Punë internacionale 100% (Me kompani europiane)


Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund të i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com
 • Adresa: Rruga Nëna Terezë në Fushë Kosovë.
 • Ju do të kontaktoheni nga Primex nëse CV-ja juaj dhe dokumentet tjera mbështetëse (nëse dërgoni) do të
 • kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel