Zhvillues i Softuerit

PRIMEX
E skaduar

Primex kërkon një ZHVILLUES I SOFTUERIT  për t'iu bashkuar ekipit tonë në Fushë Kosovë, Kosovë.

Rreth Primex

Kompania Primex operon ne tregun evropian me baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Prodhimi i kodit duke përdorur Laravel framework;
 • Përmirësimi, konfigurimi dhe korrigjimi i sistemeve ekzistuese;
 • Zhvillimi i zgjidhjeve kritike të biznesit për klientët e njohur;
 • Krijimi dhe ekzekutimi i testeve të njësive.
   

Kualifikimet:

 • Të ketë përfunduar me sukses një praktikë në shkenca kompjuterike ose një studim përkatës;
 • Kanë punuar me C#, VB, MMSSQL, Postgres, MYSQL, CSS, JavaScript dhe Vue.JS;
 • Të ketë motivim për të krijuar softuer me cilësi të lartë;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi);
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion;
 • Të posedoj aftësi organizative;
 • Të jetë i interesuar për trendet në IT dhe vazhdimisht të përpiqet të përvetësoj njohuri dhe aftësi të reja.
   

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi  zhvillimi dhe avansimi ne pozite
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik
   

Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com
 • Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit
 • ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove.

 

Ju do të kontaktoheni nga Primex vetëm nëse CV-ja juaj dhe dokumentet mbështetëse do të kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel