Zhvillues në WEB

PRIMEX
E skaduar

Konkurs për pozitën (FULL STACK DEVELOPER) – Zhvillues në web

Në Primex kërkojm zhvillues në web (FULL STACK DEVELOPER) për të i’u bashkangjitur ekipit tonë të zhvilluesëve. 

Zhvilluesi duhet të ketë:

 • Njohuri në bazat e zhvillimit në web: HTML, CSS, JavaScript
 • Aftësi në back-end: PHP, LARAVEL FRAMEWORK
 • Njouri bazike në programimin e orientuar në objekte
 • Njohuri të zgjeruara në bazat e të dhënave relacionale: MYSQL, MSSQLSERVER (bonus PostgreSQL)
 • Njohuri në ndonjë framework të CSS si: Bootstrap / Tailwind
 • Njohuri në framework-un Vue.js të JavaScript (e preferueshme)
 • Njohuri bazike në Git
 • Aftësi për përmirësimin, konfigurimin dhe korrigjimin e sistemeve ekzistuese
 • Aftësi hulumtuese në web
 • Gatishmëri për të bashkpunuar me anëtarët e tjerë të ekipit
 • Njohuri dhe komunikim i mirë në gjuhën Angleze


Kandidatë të cilët kanë përparësi:

 • Kandidatët të cilët prezantojnë projekte të tyre
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në Wordpress
 • Kandidatët të cilët kan njohuri në vendosjen (deployment) të projektit në server
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në IT (sistem administrim, rrjeta - bonus)
 • Njohuri në gjuhën Gjermane (bonus, jo obligative)

Rreth Primex

Kompania Primex operon në tregun evropian me bazë në Fushë Kosovë, jemi staf i ri në rritje. Stafi jonë prej 30 personave bashkëpunon me partnerët tanë evropianë në shumë gjuhë dhe shumë shtete!

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundësi zhvillimi dhe avansimi në pozitë
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani të huaja)

 

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

Konkursi është i hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë në Fushë Kosovë.

Ju do të kontaktoheni nga Primex nëse CV-ja juaj dhe dokumentet mbështetëse do të kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Shpallja ka skaduar