Backend Developer

PRIMEX
E skaduar

Primex kërkon një backed developerpër ( LARAVEL/BOOTSTRAP/SQL) të i’u bashkuar ekipit tonë të zhvillimit në Fushë Kosovë.

Kompania Primex është përfaqësuese e firmave të veta:

1. Fabrika e prodhimit të mobiljeve “Home Concept” që gjendet në Poloni. Link: https://home-concept.pl/

2. Kompanitë “FORESTDREAM”, “HOMETREND” dhe “HOMEFACE” që gjenden në Gjermani e që merren me shitjen e mobiljeve në të gjithë Europën.

Primex merret me: planifikimin e prodhimit, organizimin e shitjes me shumicë dhe pakicë në të gjithë botën, organizimin e logjistikës, e-commerce, B2B, B2C, costumer care. Primex gjithashtu merret edhe me: financa, dizajn, social media, development, IT services. Jemi staf I ri dhe në rritje. Stafi jonë prej afro 30 personave bashkpunon me partnerët tanë europian në shumë gjuhë dhe shumë shtete! Për të kompletuar ekipin tonë, ne kërkojmë një person të pasionuar që të i’u bashkangjitet ekipit tonë.

Përgjegjsitë dhe detyrat:

 • Krijimi i pamjeve/view të ndryshme duke përdorur teknologjinë si BOOTSTRAP/TAILWIND ose kombinimin e teknologjive: HTML, CSS dhe JavaScript
 • Prodhimi i kodit/logjikës duke përdorur framework-un LARAVEL
 • Ekstraktimi i pyetsorëve të ndryshëm duke përdorur MS SQL SERVER, PostgreSQL, MariaDB për krijimin e raporteve që i’u nevojiten pjesës së administratës
 • Përmirësimi, konfigurimi dhe korigjimi i sistemeve ekzistuese
 • Zhvillimi I zgjidhjeve kriktike të biznesit për klientët e njohur
 • Testimi i kodit të shkruar


Kualifikime:

 • Të ketë njohuri solide për tekonologjitë si: PHP, LARAVEL, JavaScript, BOOTSTRAP, HTML, CSS.
 • Të ketë njohuri solide lidhur me bazat e të dhënave, krijimin e tyre dhe ekstraktimin/shkrimin e pyetësorëve të ndryshëm me teknologjitë si: MS SQL SERVER, PostgreSQL, MariaDB.
 • Të ketë njohuri bazike lidhur me: view-të, store procedure-at dhe funksionet nga bazat e të dhënave.
 • Njohuri bazike lidhur me framework-at e JavaScript si: VueJS, React ose të tjera.
 • Njohurit bazike me gjuhët tjera si: C# ose VB janë bonus.
 • Njohuri bazike në Git
 • Të ketë motivim për të krijuar softuer me cilësi të lartë
 • Aftësi hulumtuese në web
 • Gatishmëri për të bashkpunuar me anëtarët e tjerë të ekipit
 • Njohuri dhe komunikm i mirë në gjuhën Angleze


Kandidatët të cilët kanë përparsi:

 • Kandidatët të cilët prezantojnë projektet e tyre
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në Wordpress
 • Kandidatët të cilët kan njohuri në vendosjen (deployment) të projektit në server
 • Kandidatët të cilët kan njohuri bazike në IT (sistem administrim, rrjeta - bonus)
 • Njohuri në gjuhën Gjermane (bonus, jo obligative)
 • Për të interesuarit PRIMEX ofron:
 • Kontratë pune afatgjate
 • Mundesi zhvillimi dhe avansim në pozitë
 • Punë internacionale 100% (Me kompani europiane)


Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

Adresa: Rruga Nëna Terezë në Fushë Kosovë.

Ju do të kontaktoheni nga Primex nëse CV-ja juaj dhe dokumentet tjera mbështetëse (nëse dërgoni) do të kualifikohen nga ekipi ynë vlerësues.

Shpallja ka skaduar