Zhvillues Softuerik

N.SH. TECH VISION
1 ditë të mbetura

N.SH TECH VISION shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:

Pozita: Programer

Kompania: N.SH TECH VISION    

Lokacioni i punës: Prishtinë                                                                    

 • Programer (4 vende pune)

 

Departamenti i Teknologjisë Informative

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Analizon, dizajnon, zhvillon, teston dhe instalon aplikimin sipas detyrës projektuese;
 • Propozon aplikime të reja për implementim;
 • Përkujdeset dhe monitoron SQL Serverin;
 • Bashkëpunon me grupet tjera punuese;
 • Koordinon punën e vet me udhëheqësin e njësisë;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e programeve të cilat aplikohen;
 • Ndjek dhe zbaton politikat dhe procedurat e Ti-së;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

 

Kualifikimet:

 • Fakulteti Shkenca Kompjuterike ose të ngjashme 
 • Mbi 2 vite përvojë pune në Teknologji Informative
 • Njohja e Gjuhës Angleze
 • Gjuhët programuese – VB.NET, Java, Multi threaded applications, PHP, CL, ASP.NET2.0 dhe ASP.NET 3.5, .NET framework 2.0 dhe 3.5
 • Përvoja dhe njohuri në SQL, MySQL, IIS, DB2, LINQ teknologji, AJAX teknologji, AT+Sintaksa,  SOAP teknologji, GSM teknologji
 • Çertifikimi MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) ose MCAD (Microsoft Certified Application Developer)

 

Aplikimi mund të bëhet vetëm përmes emailit; info@techvision-ks.com

Afati i aplikimit është deri më datë 30 Shtator 2020 ora 16:00.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel