Zhvillues/e në SQL

PRIMEX
E skaduar

ZHVILLUES/E NE SQL

Detyrat tuaja:

Do të përdorni gjithashtu mjete dhe metoda të zhvillimit të programeve kompjuterike dhe do të dokumentoni rezultatet e tyre. Për më tepër, ju e zhvilloni më tej kornizën tonë dhe e përshtatni atë me teknologjitë dhe standardet e reja. Ju punoni ngushtë me departamentet tona, menaxherët e projektit.

Profili juaj:

  • Njohuri mira ne SQL

 

Ne ju ofrojmë:

  • Një punë e larmishme në zyrë
  • Një shkallë e lartë e përgjegjësisë personale.
  • Vazhdimi i arsimit dhe mundësive të zhvillimit me hapësirë për iniciativë.
  • Një ekip i qetë, kolegë miqësorë dhe një atmosferë e mirë pune
  • Ne mirpresim aplikimin tuaj përmes postës elektronike

 

Per aplikim :  
erzenisma@forestdream.de

Shpallja ka skaduar
adform-pixel