Zhvilluesi i softuerit

PRIMEX
E skaduar

Ne po kërkojmë të shtojmë dy Zhvillues Softuerësh në ekipin tonë

Keni komoditetin të punoni në mënyrë të pavarur dhe të krijoni zgjidhje vetë, por gjithashtu do të punoni ngushtë me ekipin e plotë për të zhvilluar dhe zbatuar strategji algoritmike.

Duhet jeni gjithashtu të aftë për të komunikuar mendime dhe ide komplekse.

Përgjegjsitë:

 • Zhvillimin e aplikacioneve te reja 
 • Mbështetni infrastrukturen ekzistuese dhe zhvilloni atë më tutje
 • Krijoni dhe mirëmbani bazat e të dhënave dhe arkitekturën e sistemit
 • Analizoni dhe optimizoni performancën e sistemit

Kualifikimet:

Preferohet shkollim universitar;

 • Të ketë njohuri të mira në njërën nga këto: C#, VB.net, apo Laravel
 • Të ketë njohrui të mira në njërën nga këto : MSSQL, Postgres, MySQL
 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja;
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion;
 • Të posedoj aftësi organizative;
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office - Excel
 • Të ketë dëshirë për avancim të vazhdueshëm;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze

Mënyra e Aplikimit

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: erzenisma@forestdream.de
 • Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit
 • ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel