Zyrtar/e i/e Kostos së Blerjeve

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 40 dyqane në territorin e Kosovës me qëllim të  vetëm që të shërbejm konsumatorët tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që t’i bashkangjiteni familjes tonë në pozitën e lirë:

 

Zyrtar/e i/e Kostos së Blerjeve

 

Përgjegjësitë kryesore

 

  • Regjistron faturat e blerjes vendore dhe import, kthimet te mallit dhe lejimeve finacare nga furnitorët .
  • Barazon faturat financiarisht dhe mbanë përgjegjësi për kalkulimin e saktë të tyre.
  •  Monitoron çmimet e blerjes.
  •  Mirëmban dhe arkivon të gjitha faturat e furnitorëve për çdo pikë shitjeje.
  •  Kontrollon faturat e blerjes dhe harmonizon këto fatura me librin e blerjes.

 

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

 

  •  Diploma në Ekonomi apo një fushë të ngjashme.
  •  Njohuri të mira të proceseve financiare.
  •  Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në ekip.
  •  Dëshira për tu zhvilluar dhe për të zgjeruar njohuritë në fushën e financave
  •  Njohuri të mira të Microsoft, Excel.

 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes linkun https://www.meridianexpress.com/jobs/ apo në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com.

 

Afati i aplikimit është deri më 23 Prill 2024.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shpallja ka skaduar