10 Punëtor - Ndihmës në Industrinë e përpunimit të dyerve dhe dritareve

FASAL
E skaduar

FASAL shpall konkurs:

10 Punëtor -Ndihmës në Industrinë e Përpunimit të Dyerve dhe Dritareve

 

- Përshkrimi i Punës 

Kompania jonë, e specializuar në përpunimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve, është në kërkim të 10 punëtorëve ndihmës për të plotësuar ekipin tonë. Pozicioni kërkon individë të motivuar dhe të përgjegjshëm që janë të gatshëm të punojnë në një mjedis dinamik dhe të zhvilluar.

 

 Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Ndihma në procesin e përpunimit të dyerve dhe dritareve.

- Ngarkimi dhe shkarkimi i materialeve.

- Mbështetje në montimin dhe instalimin e produkteve.

- Kryerja e detyrave të përgjithshme të mirëmbajtjes dhe pastrimit në vendin e punës.

- Bashkëpunimi me ekipin për të siguruar cilësi të lartë të produkteve.

 

Kualifikimet e kërkuara:

- Eksperienca e mëparshme në industri është avantazh, por jo e domosdoshme.

- Aftësi të mira të punës në grup.

- Përkushtim dhe vëmendje ndaj detajeve.

- Aftësi të mira fizike dhe të qëndrojnë gjatë gjithë kohës në këmbë.

- Fleksibilitet për të punuar me orare të ndryshme sipas nevojës.

 

Ofrojmë:

- Pagë konkurruese.

- Trajnim dhe mundësi zhvillimi profesional.

- Mjedis pune miqësor dhe mbështetës.

- Mundësi për avancim në karrierë brenda kompanisë.

 

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit: info@linegroup-ks.com

ose kontaktoni në numrin e telefonit 049 232 700

Shpallja ka skaduar