Anëtar Ekipi

ANËTAR EKIPI

BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të asistojë në operacionet e përditshme;
 • Të mirëpres mysafirët;
 • Të merr porosi dhe pagesa;
 • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
 • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.
   

Të punoni për mbretin do të përfitoni:

 • Pagë konkurruese;
 • Bonuse dhe shtesa;
 • Benefite shtesë për punëtorët, +1 vit pune me ne;
 • 2 ditë pushim në javë;
 • Kontratë pune dhe pushime sipas ligjit;
 • Shujtë ditore falas në Burger King;
 • Aktivitete të ndryshme ekipore;
 • Mundësi zhvillimi në karrierë.
   

Lokacionet:

Albi Mall, Arbëri,Prishtina Mall, Çagllavicë, Royal Mall, Prishtinë (Qendër), Bresje (Fushë Kosovë), Ferizaj, Pejë, Prizren, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës.

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al deri më datën 20.10.2023.

Ju lutem specifikoni lokacionin për të cilin aplikoni!

Shpallja ka skaduar