Anëtar/e Ekipi

BURGER KING® Kosova, rrjeti amerikan i restoranteve të ushqimit të shpejtë, po kërkon të punësojë persona entuziastë, të cilët dëshirojnë të i bashkangjiten ekipës tonë, duke aplikuar për pozitën Anëtar/e Ekipi
 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të asistojë në operacionet e përditshme;
 • Të mirëpres mysafirët;
 • Të merr porosi dhe pagesa;
 • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
 • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.


Të punoni për mbretin do të përfitoni:

 • Pagë konkurruese;
 • Bonuse dhe shtesa;
 • Benefite shtesë për punëtorët, +1 vit pune me ne;
 • 2 ditë pushim në javë;
 • Kontratë pune dhe pushime sipas ligjit;
 • Shujtë ditore falas në Burger King;
 • Aktivitete të ndryshme ekipore;
 • Mundësi zhvillimi në karrierë.

 

Lokacionet:

Albi Mall, Prishtina Mall, Cagllavicë, Arbëri, Prishtinë (Qendër), Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës, Bresje (Fushë Kosovë).
 

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi


Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al deri më datën 19.11.2023.

Ju lutem specifikoni lokacionin për të cilin aplikoni!

APLIKO TANI!

Shpallja ka skaduar