Arkatar/e

Bau Market
E skaduar

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   
Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

Pozita:  Arkatar/e, një (1) vend i lirë pune në njësinë Bau Market në Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Realizon pagesa duke përcjellë me kujdes çdo kupon fiskal dhe duke analizuar në shpejtësi përputhshmërinë e kuponit fiskal me artikuj, si dhe numëron çdo artikull;
  • Kontrollon në brendi artikujt që janë të paketuar, çmimet në cdo produkt që kalon në arkë;
  • I shërben çdo klienti që kërkon ndihmë dhe i orienton tek personi përgjegjës;
  • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike
  • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;
     

Ky konkursi do jetë i hapur deri më 21.04.2024. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.

Shpallja ka skaduar