Asistent/e Administrative

Bau Market
E skaduar

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

Një (1), Vend i lirë pune, në pozitë Asistent/e Administrative në njësinë Bau Market 10Miradi:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  1. → Është përgjegjës për pranimin e porosive dhe procesimin e tyre ne logjistikë;
  2. → Bashkëpunon ngushtë me logjistikën dhe departamentin e shitjes e shtijes;
  3. → Është përgjegjës për regjistrimin e të gjitha produkteve në systemin e logjistikës;
  4. →Raporton mbi parregullsitë gjatë pranimit të mallit;
  5. → Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike
  6. →I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

 

Dokumentet e kërkuara:

→ CV

→ Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

→ Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu 
→ Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)

→ Ky konkursi do jetë i hapur deri më 04.06.2024. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. M kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.

Shpallja ka skaduar