Inxhinier/e, Menaxher/e

ELEN N.T.SH.
E skaduar

Bëhu pjesë e Elen Solar

Ndërsa zgjerohemi, jemi në kërkim të talenteve të rinj për të plotësuar ekipin tonë dinamik! 

Nëse ke pasion për teknologjitë e qëndrueshme dhe dëshiron të kontribuosh në një të ardhme më të gjelbër, ky është momenti!

Pozitat e hapura:

  • Menaxher i projekteve të Energjisë Solare -  (1 pozitë), Data për aplikim deri më: 25.02.2024
  • Inxhinier i projekteve të Energjisë Solare - Senior -  (2 pozitë), Data për aplikim deri më: 25.02.2024
  • Inxhinier i shitjes -  (1 pozitë), Data për aplikim deri më: 25.02.2024
  • Teknik të instalimeve elektrike -  (3 pozitë), Data për aplikim deri më: 29.02.2024
  • Inxhinier për zhvillim dhe inovacion - (1 pozitë), Data për aplikim deri më: 25.02.2024
     

Nëse je gati për një sfidë që të jep mundësinë të rritesh profesionalisht në një mjedis pozitiv dhe plot energji, aplikoni tani!

Për më shumë informacion, mos hezito të na kontakto në: info@elen-ks.com

 

Shpallja ka skaduar