Merchandiser

Delfin LTD
E skaduar

Subjekti Afarist "Delfin L.t.d" Sh.p.k me seli në Prishtinë publikon:

KONKURS PËR PUNË

Për plotësimin e vendit të lirë të punës në pozitën Merchandaiser ( Palues i mallit) për rajonin e Prishtinës.

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore,
  • Të jenë banorë të qytetit të Prishtinës ose rrethinës
  • Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë,
  • Të ketë patentë shofer;
  • Është e obligueshme të kenë 1 vit përvojë pune në punë të njëjta ose punë të ngjashme.

 

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 17 janar 2021 në ora 16:00, në e-mail adresën: hr@delfinltd.com me subjektin Merchandaiser për Prishtinë

Shpallja ka skaduar
adform-pixel