Pastrues/e

SPAR Kosova
E skaduar

Qëllimi kryesor i mirembajtësit të pastërtisë është të ruaj pastërtinë dhe higjienën e dyqanit dhe të trajtojë çdo detyrë apo përgjegjësi tjetër siç kërkohet nga kompania

  • Ruajtja e pastërtisë dhe higjienës në të gjithë dyqanin, parkingun, depone, si dhe pjesen e zhveshtoreve
  • Ndihmon stafin dhe kryen pastrimin në të gjitha vendet e sugjeruara nga mbikëqyrësit
  • Kontrollon përdorimin e materialeve të pastrimit
  • Mirëmbanë pastastërtinë e karrocave
  • Mbajtja e çdo pjese të dyqanit të pastër, duke përfshirë edhe tualetet, dyqanin dhe raftet.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel