Rrobaqepëse & Shitëse

Jemi në kërkim të një Rrobaqepëse si dhe një Shitëse të përgjegjshme, të motivuar për punë


Pozita: Rrobaqepëse:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë aftë në punë
 • Të jetë e përgjegjshme dhe të jetë e mirë në komunikim


Kualifikimet dhe përvoja:

 • Kandidatet duhet të jenë mbi moshën 18 vjeçare 
 • Eksperiencë pune e dëshmuar;
 • Aftësi për të përdorur makinë qepëse;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative, zgjidhjes së problemeve dhe të menaxhimit të kohës;
 • I/e orientuar në detaje;


Pozita:  Shitëse:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Sjellja me klientët me profesionalizëm, duke ofruar ndihmë dhe këshilla 
 • Mban dyqanin në gjendje të pastërtisë dhe organizimit të përhershëm.
 • Menaxhon inventarin e produktit, duke siguruar që të jetë i disponueshëm dhe i etiketuar në mënyrë të duhur.
 • Përfshirja në dekorimin e dyqanit për të përshtatur me sezonin dhe promovuar produktet.
 • Regjistrimi i shitjeve dhe pagesave me kujdes.


Kualifikimet dhe përvoja 

 • Mbi moshën 18 vjeç.
 • Përvojë në shitje, preferohet në fushën e modës ose dyqaneve të ngjashëm.
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe sjellje profesionale.
 • Pasion për modën dhe njohuri të bazuar për trendet aktuale të modës.
   

Për më shumë informata dhe detaje ju lutem te na kontaktoni ne nr: +38349748774 apo ne email: benitabordoniqi@gmail.com

Shpallja ka skaduar