Shitës/e i/e Përgjithshëm

Bau Market
E skaduar

Pozita: Shitës/e i/e Përgjithshëm, katër (4), Vende te lira pune në njësinë Bau Market në Fushë Kosovë: 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kujdeset që të arrihen targetet e vendosura të shitjeve;
  • T’i njoh të gjitha produktet bazike dhe plotësuese në Bau Market;
  • Të njoh procesin e shitjes dhe të ketë aftësi të mira komunikuese;
  • Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;
  • I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;


Dokumentet e kërkuara:

  • CV
  • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.
  • Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu → Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)


Ky konkursi do jetë i hapur deri më 21.04.2024. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.

Shpallja ka skaduar