Të Ndryshme

EspressoLAB KOSOVA
9 ditë të mbetura

Për të gjithë maraklitë e kafesë dhe pijeve të ndryshme nga kafeja, ëmbëlsirave super të shijshme dhe unike, ushqimit etj.

Diçka e re po vjen në vendin tonë,

 

Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipit tonë të ESPRESSOLAB KOSOVA

 

-Asistent/e menaxherit 2 pozita (Femër, Mashkull )

-Barista/e 4 pozita (Femër, Mashkull )

-Banakier/e 4 pozita (Femër, Mashkull )

-Arkatar/e 4 pozita (Femër, Mashkull )

-Kamarier/e 4 pozita (Femër, Mashkull )

-Pastiqer/e 3 pozita (Femër, Mashkull )

-Furrëtar/bukëpjekës/mjeshtër për pjekurina ( Bakery Chef ) 2 pozita (Femër, Mashkull )

-Enëlarës/e 2 pozita (Femër, Mashkull )

 

Pse të na bashkoheni?

 Espressolab do të jetë një rrjet ( franchise ) në tërë vendin dhe regjionin tone.

 

*Paga shumë të mira dhe konkuruese,

*Bonuse.

*Trajnime në Turqi.

*Ambient shumë i mirë në qendër të Prishtinës.

 

Ju ftojmë të aplikoni duke derguar një CV në emailin: jobscaffelab@gmail.com apo në

Numrin e telefonit: 045 666 062

 

Ju falemnderit!

Apliko për këtë pozitë