Pranues Malli, Arkatare, Sektorist/e

Viva Fresh Store

KONKURS PUNE 
FUSHË KOSOVË

Kriteret e punësimit për pozitat në Market:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë:

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi;
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët;
 • Sigurimin Shëndetësor;
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi;
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme;
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh;
 • Kushte cilësore të punës;
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.
   

Aplikimi:

Për të aplikuar, dërgo CV në email recruiting@vivafresh-rks.com, apo plotëso aplikacionin në pikat e Viva Fresh në Fushë Kosovë apo në butonin më poshtë:

Apliko Këtu Shpallja ka skaduar